Om oss

Om
Bene Fastigheter

Vi är det smarta fastighetsbolaget

Bene Fastigheter AB är en framstående aktör inom fastighetsägande och förvaltning i Stockholmsregionen. Vi värdesätter starkt de långsiktiga relationerna och den personliga kontakten med våra hyresgäster, affärspartners och intressenter.


För oss är våra hyresgäster inte bara kunder; de utgör kärnan i vårt engagemang. Varje dag strävar vi efter att matcha rätt fastighet med rätt kund, med målet att skapa en positiv och hållbar boendemiljö.


Vår affärsmodell bygger på förvärv för långsiktig ägande, och vi ser våra investeringar som en långsiktig satsning. Vi strävar efter att skapa och upprätthålla ett hållbart fastighetsbestånd, vilket vi betraktar som vårt bidrag till kommande generationer.


Trots att vi strävar efter tillväxt är vår strategi att minimera riskerna. Vår resa definieras av en balanserad och hållbar tillväxt, där vi noggrant väljer lägen och säkerställer stabila hyresgäster.


Genom att fokusera på dessa principer ser vi till att vår utveckling sker på ett ansvarsfullt sätt och att vi fortsätter att vara en pålitlig partner inom fastighetssektorn.

MÖT VÅRT TEAM

Vår passion för branschen driver oss framåt. Möt vårt dedikerade team av experter som strävar efter att överträffa dina förväntningar och skapa framstående resultat.

Vedran Ladan

Ägare

070-000 00 00
vedran@benefastigheter.se

Igor Bliznac

Ägare


070-000 00 00
igor@benefastigheter.se

KONTAKTA OSS

Om du har några frågor eller funderingar är vi på Bene Fastigheter AB alltid redo att hjälpa dig!

 
 
 
 
 
unsplash